Feng Shui

FENG SHUI

(er en del af de andre terapier)

(Forøg din livskvalitet og dit energi niveau, skab overblik og indre ro)

Feng Shui tager udgangspunkt i, at alt i vores omgivelser påvirker os, og de kan enten gavne vore mål i livet eller modarbejde dem. Den indvirkning omgivelserne, din indretning, dine farver, materialer, ting osv. har på dig.

Med den bevidsthed kan vi ved at bringe vore fysiske omgivelser i balance – øge vores livskvalitet. Det giver os den indsigt om, at det ikke er ligegyldigt hvor og hvordan vi indretter os.

Ligeså vel som vi kan ændre en tanke, kan vi med samme bevidsthed ændre energierne og stemningerne i vore omgivelser, derved skaber vi mulighederne for at fremme vore ønsker og få et bedre velbefindende.

Prøv blot at mærke efter, hvordan du føler dig, når du går ind i forskellige rum derhjemme eller forskellige steder ude, mærk rummet/stedets energi/atmosfære, hvordan føler du dig tilpas, glad, opstemt, behagelig, tung, nedtrykt ubehagelig til mode eller en følelse du ikke lige kan forklare.

Uanset om vi tror på det uforklarlige eller ej, påvirkes vi af vores omgivelser samt andre mennesker.  Vi mærker energierne

(læs mere om energier  her)
Hvad mærker du?